PLEJADERNA: VÅRA ANDLIGA FÖRFÄDER

Plejaderna: Våra andliga förfäder
? – ? Hösten 2019 i Stockholm 

Qoto Kuna; en uråldrig vibration av människans förflutna och ett universellt skift som sträcker sig långt in i framtiden. Möt den astrala kraften och återkoppla din kontakt mellan hjärtat, hjärnan och upplev djupet av din själs resa på jorden.

Under tusentals år har naturfolk runt om i världen blickat upp mot stjärnorna som guidat dem genom jordens och universums cykler. Olika kulturer och traditioner genom tiderna så som Hopi, Maya och Inka har sett samma stjärnhimmel som visat dem framtiden. De har förutsett den tid vi idag lever i som en tid av stora förändringar och skift på den vackra planet som vi kallar vårt hem. Deras profetior talar om stora klimatförändringar och utvecklingsskift som nu sker inom var och en av oss.

De talar om det vibrationshöjningen som skedde den 21 december 2012 och kallar det för mänsklighetens största initiering. Två universala cykler slog in som skapade en revolutionerande förändring inom vårt energifält och kroppens anatomi. Det ger oss en ny relation till tid genom själen och vi låser upp nya delar av vår hjärnstruktur vilket skapar ett högre medvetande.

Välkommen till tre fantastiska dagar av healing, meditation och visdom. 3 dagar av djup ceremoni och att lära dig jobba med vibrationerna från plejadernas 10 stjärnor. Återuppväck en personlig relation till denna viktiga konstellation och lås upp en uråldrig visdom som fortfarande vibrerar djup inom dina celler och energifältets minnen. Återuppkoppla dig till källan av vår energi och en djup förståelse av våra andliga förfäder. Förstå energifältets djupa anatomi och hur vi använder jordens fundament för att sedan sträcka oss ut i universum och dra kraften från framtiden, gåvor och möjligheter. Möt fantastiska riter och tekniker för att skriva om ditt öde och dröm medvetet din värld till manifestation.

Våra förfäder har förberett denna resa, svarar du på kallet för att återigen minnas? Ett kall av att utforska ditt största potential, vem du är och varför du valde att föddas denna gång på jorden?

Jag är hedrad att bjuda in dig att ta steget in i den Inka Shamanska traditionens Visdom, Healing och djupa personliga utveckling..


Investering: 3900 Sek
Inskrivning och registrering sker till Victor;

Plats: Mamita Sthlm: Vikingagatan 29, Stockholm;

Victor Forselius – Hatun Apuchen:
Mail: Victor@Qeromedicine.com
Telefon: 076 – 847 83 51

 

 

%d bloggare gillar detta: