LILLA MEDICINHJULET

En Shamans Resa; Taiwantinsuyukuna Kallpa;
Kraften av de fyra väderstrecken! ”Lilla Medicinhjulet”
Sundsvall, 24 – 26 Juli 2020

Kliv in i den Inka shamanska traditionens visdom och möt kraften av de fyra väderstrecken!

Den inka shamanska traditionen och dess visdom har rört människors hjärtan i över 5000 år. Det är ingen tillfällighet att Q`ero Indianerna lärt mig att det är en tradition som de kallar: ”Vägen genom hjärtat” då den är uppbyggd av skönhet, ödmjukhet och medkänsla. Under denna kurs kommer ni att få ta del av denna vackra tradition av visdom, healing och djupa personliga utveckling för att rena ditt förflutna så att du i flöde kan skapa ditt framtida liv.

”Hur ser din själs trädgård ut? Har du börjat plantera de frön som skapar de blommande träd som du vill möta i framtiden?”

Genom år av träning och resor till Perus heliga berg har Inkas Q´ero Shamaner delat med sig till mig av deras uråldriga visdom om vårat energifält och dess anatomi. Vi vet att kroppen har organ och är en komplex och fascinerande mekanism men när jag nu studerar energifältet ser jag hur denna anatomi är minst lika djup och komplex som vår fysiska kropp. Under denna kurs kommer du att lära dig hur du genom själen når energifältets anatomi för att väcka ett högre medvetande, att manifestera balans i livet och inom våra fysiska kroppar.

Du kommer att lära dig kraftfulla verktyg som djupa reningsprocesser där vi använder oss av tusentals år gamla och traditionella behandlingsformer av att hela med stenar. Dessa verktyg från jorden kommer att hjälpa dig att se själsligt helande från en helt ny plats. Möt djup kunskap för att rena klientens ljusenergifält och undermedvetna för att sedan belysa själen med rent ljus.

Shamanen vandrar en väg där vi kliver bortanför rädsla för att inte längre agera från en plats av dömande, ilska eller drama. Från den platsen vandrar vi med hög integritet som fredfulla krigare och finner vår själs sanning och värderingar för att vandra i service för världen, samhälle och våra medmänniskor. Lär dig att kliva ur tunga mönster som binder och försvagar dig i livet och som får dig att kompromissa dig själv. Välj istället att vandra med själens styrka, klarhet och balans i skönhet på moder jord.

Genom att ta del av denna vackra visdom möter du även uråldriga riter och initieringar som härstammar från Inkas shamaner för att börja bygga en ny regnbågskropp som i sin tur påverkar dina celler och ditt DNA.

Jag är hedrad att bjuda in dig att kliva in i den Inka shamanska traditionens visdom, healing och en djup personlig utveckling.. Jag välkomnar dig nu till att påbörja en fantastisk resa där du får ta del av och lära känna den Inka shamanska vägen genom healing och personutveckling som Inkas indianer lär mig och lämnar efter sig till oss alla i en fantastisk visdom. Vi har nu möjlighet att återigen ta kontroll över våra liv, känslor och det öde vi faktiskt vill skapa. Att drömma fram världen till manifestation.

Varmt välkommen att ta del av de sista Inka shamanernas läror för att skapa en ny väg, en ny styrka för att styra ditt öde mot den väg som skapas av dina drömmar. Finn din egen inre healingkraft och ditt ursprungliga ljus genom djup healing och ceremoni.Investering: 3900 Sek
Inskrivning och registrering sker till min shaman systrar, assisterande och organiserare;

Plats: Söråkers Herrgård: Rigstavägen 15, 860 35, Söråker;

Marie Palmlöv – Q´omer Q´ente:
Mail: Marie.palmlof@gmail.com
Telefon: 073 – 027 38 50

 

 

%d bloggare gillar detta: