Aktuellt & Kontakt

Personlig Kontakt:

Mitt mål är att hjälpa många människor och förbereda marken för kommande och lovande shamaners arbete av att vara i service. Jag vill vara i service för hela vårt samhälle vilket gör att jag alltid är på resande fot genom Sverige för att dela den Inka shamanska energimedicinens healing, ceremoni och visdom.

Du är alltid varmt välkommen att boka in ett personligt möte; en personlig healing session, initiering, reading, föreläsning eller ceremoni för att kliva in i nya möjligheter av det liv som du vill leva. Kanske har ni en fråga till mig eller mina systrar nedan angående Inka shamansk energimedicin, healing eller om kurser. Då jag ständigt är på resor kan man inte nå mig genom personlig kontakt utan man går alltid genom de organiserare som finns närmast dig.

Reneé Eriksson är min huvudorganiserare och håller ansvar även över hemsidan samt personkontakt. Hon kommer att göra sitt bästa för att besvara era frågor eller vidarebefordra er till närmsta organisatör.

En healingsession eller readning tar två timmar och kostar 1300 kr.
En Initiering tar 3 timmar och kostar 2400 kr.

Du är varmt välkommen att höra av dig, vi kommer att svara inom kort.
Varma hälsningar,
Victor Forselius och Reneé Eriksson

Kontakt Information:
Victor Forselius
Stockholm/ Hela Sverige
Sverige
Mail: Kausaypacha@live.se

Organiserare och Assistent:
Reneé Eriksson
Karlstad

Tel: (0046) 0702 38 83 61
Mail: Renee_eriksson65@hotmail.com

Bilderna på denna hemsida får ej kopieras eller användas för andra ändamål då de är personliga bilder. Fotografen för de flesta av bilderna heter Anna Thors och är från Sundsvall. Jag vill även tacka henne för dessa fantastiska och vackra bilder där hon fångat ögonblick i närvaro av själ och ceremoni i mina kurser samt under hösten 2015.

%d bloggare gillar detta: