Assistenter & Organiserare

Reneé Eriksson – Illiari Chaska

1Hela mitt liv har jag känt mig lite utanför, inte riktigt passat in… vilket i sig har varit en gåva då detta har fört med sig att jag hela tiden har sökt efter något/någon. Denna någon har såklart varit mig själv, min sanna essens och detta något visade sig vara den Inka shamanska traditionen.

Det tog mig 47 år innan jag kom i kontakt med Victor Forselius genom en föreläsning och healingsession i Söderhamn 2012. När jag hörde Victor prata Quechua (Qero indianernas språk) väcktes min själ, det var sången min själ hade väntat på. Nu har jag gått nästan alla Victors utbildningar och vandrat med honom och indianerna i de heliga bergen i Peru. För mig är varje dag en gåva där jag genom min transformation kan sprida ringar på vattnet och vara i service för andra. Först helar vi oss själva sen våra bröder och systrar, för vem kan hela från en sårad plats.

Idag assisterar jag Victor i hans utbildningar och kurser samtidigt som jag hela tiden går djupare i min egen healing genom hans mästarkurser. Att få vandra vid Victors sida är en stor gåva, att få finnas där vid mina bröder och systrar på deras vackra resa. Det går ej att förklara i ord hur denna väg har transformerat mitt liv, hur jag vandrar, tänker och agerar annorlunda… men så är ju detta också vägen genom hjärtat! Från djupet av mitt hjärta önskar jag även dig välkommen att börja vandra vägen som leder hem till din själ, din sanna essens.

Under min vandring i Peru 2013 fick jag mitt namn Illiari Chaska av don Dante. Det var vid berget Apu Ausangate som ligger på ca 5000 meters höjd bland de heliga bergen i Peru. Då var det bara ett vackert namn som jag inte visste så mycket om, mer än att det var Merkurius. Under min healingresa har jag fått en djupare kontakt med namnet och förstår att det är en stor del av min healing. Illiari Chaska är Merkurius, morgonstjärnan som renar och belyser, som belyser vägen du/vi vandrar. Jag har fått namnet som ett fantastiskt verktyg för att minnas vem jag är och att jag inte är mina förfäders sår och mönster. Jag är Illiari Chaska och jag är här för att leva. Det är med stor ödmjukhet som jag bär mitt namn, och min längtan att förstå och känna innebörden än mer av mitt namn är stor.

Jag har slutat söka och har hittat hem ,till mig själv och mina bröder och systrar.

Tukuy Sonqoymanta: Från hela mitt hjärta // Illiari Chaska

Marie Palmlöf – Q´omer Q´ente

2I hela mitt vuxna liv har jag varit sökande. Det jag inte visste då var att jag sökte efter mig själv.

Efter en föreläsning med Victor Forselius för några år sedan förändrades hela mitt liv. Jag hade kommit hem. En djup inre resa startade där och då. Min känsla av att ha kommit hem till mig själv efter de utbildningar jag gjort och fortfarande gör är enorm. Fysik smärta och blockeringar i kropp och själ som försvunnit, att från att ha känt tomhet och vad meningen med mitt liv var, till att verkligen känna att jag idag lever! Det är en resa och känsla bortom ord.

När jag lärde känna mig själv på djupet visste jag också vad jag ville ha och inte ville ha. Så jag sade upp mig från mitt dåvarande jobb och satsade allt på att starta eget företag. En dröm som nu blivit sann. Salong Hela dig (Frisör/Inka shamansk energimedicin)

Att vara praktiserande shaman ger mig nu förmånen att få hjälpa andra människor vidare till kontakt med sitt egna högre sanna jag och för det är jag mycket tacksam. 

Min dröm är att få hjälpa andra människor till att hitta just sin speciella livsuppgift och mening i tillvaron. Att bryta gamla mönster, rensa bort blockeringar och få dem att blomma till den vackra varelse de är. Att få ge andra samma möjlighet som jag själv fått till att hitta sig själv, så de utan begränsningar i livet kan leva sina liv fullt ut.

Som Qomer qenti (den gröna kolibrin) bär jag på livets nektar kopplat till min inre stjärna och själ. Kolibrin som är den minsta fågeln på jorden och som omöjligt kan flyga kastar sig ändå ut på en omöjlig resa för att följa sitt hjärtas kall. Qomer qenti har förmågan att öppna stängda hjärtan och bygga broar mellan människor. Medkänsla och kärlekens nektar är min styrka, mitt kall, mitt uppdrag på jorden att dela med mig av.

Tukuy Munay Niyoq <3 <3 <3 – Från det djupaste vibrationerna av mitt hjärta


Reneé och Marie assisterar mig under många av mina kurser men framför allt under min djupaste och längsta utbildning; En shamans resa: Medicinhjulet.
Jag håller dem i mitt hjärta av tacksamhet som vandrar vägen vid min sida och fördjupar sina kunskaper inom den Inka shamanska energimedicinen. Vi vandrar tillsammans genom en resa bortom ord, en resa där vi strävar efter att vandra medicinen från en djup plats av Integritet, kärlek och ödmjukhet för att vara i service för våra medmänniskor och världen.

Runt om i Sverige har jag fler fantastiska organiserare och vänner som hjälper mig att nå många andra människors hjärtan och själ. Jag håller även en djup tacksamhet i mitt hjärta för er och för hur ni vandrar i service för medicinen och våra medmänniskor. Dessa rekommenderas även för bokning av healingsessioner under de gånger som jag inte är i denna del av Sverige.


Karlstad:
Reneé Eriksson: Håller hela Karlstad som assisterande på kurser samt organiserare för dessa, healingar, föreläsningar & ceremonikvällar. Hon är även min huvud organiserare för hemsidan & personkontakt.
Tel: 0702 38 83 61
Mail: Renee@qeromedicine.com

Sundsvall:
Agneta Arnfridsson: Organiserare för healingar, föreläsningar & ceremonikvällar.
Tel: 0703 28 60 24

Marie Palmlöf: Assisterande på kurser samt organiserare för dessa.
Tel: 0730 27 38 50
Mail: Marie@qeromedicine.com

Stockholm:
Helena Johansson: Organiserare för healingar, föreläsningar & ceremonikvällar.
Tel: 0767 82 46 60
Mail: Hj.helena@outlook.com

Söderhamn:
Katarina Forsberg Pettersson: Organiserare för healingar, föreläsningar & ceremonikvällar.
Tel: 0735 60 44 33
Mail: Katarinaforsb56@hotmail.com

Kristianstad/ Åhus:
Åse Lövqvist: Organiserare för healingar, föreläsningar & ceremonikvällar.
Tel: 0708 42 59 00
Mail: Ase@laviva.se

Östersund:
Helena Danielsson: Organiserare för healingar, föreläsningar & ceremonikvällar.
Tel: 0703 15 71 82
Mail: Mariahelena.danielsson@hotmail.com

%d bloggare gillar detta: