Kurser

Jag heter Victor Forselius och är hedrad att bjuda in dig i en livstransformerande resa samt en av de kraftfullaste personliga utvecklingskurser du tidigare mött. Att kliva in i en resa bortom ord genom den Inka shamanska traditionens visdom, healing och djupa personliga och andliga utveckling.

Shamanerna kallar den tid vi idag lever i för Taripaypacha; Tiden då vi möter oss själva igen. Genom dessa kurser kommer du att förändras och möta livet från en ny plats med en jordad känsla djupt inom dig. Du kommer att se livet med helt nya ögon och genom ett högt perspektiv av medvetande, trygghet och kraft. Din resa på jorden förändras, inte för att du blir en helt ny människa utan för att du kommer att finna dig själv, dina inre värderingar med en djup balans. Genom att vandra genom medicinhjulet under ett och ett halvt år möter du djupa helandeprocesser, förståelsen av hur vår hjärna och känslor påverkar oss, samt hur du genom energi styr om och helar din kropps uppbyggnad. Lär dig att hela gamla fysiska samt själsliga sår samt emotionella och begränsande tankar.

Denna kurs är utformad av djup visdom, kunskap och av fantastiska övningar som hjälper dig att transformera dina djupaste sår och minnen till kraftkällor, förståelse och medkänsla. Att nu kunna vandra med skönhet på jorden.

Du kan gå denna utbildning antingen för att ge dig själv den största investeringen hittills för att hela dig själv eller också för att lära dig att hela andra. Genom denna utbildning får du kunskapen till att skapa ett eget företag med stor potential där du står för djup och avancerad erfarenhet från helande övningar samt stor kunskap om psykologi och den fysiska kroppen. Ett företag som med nya insikter kommer att kunna blomstra med din process av att vandra i skönhet. Att vara i service för alla vi möter och att skapa din dröm av överflöd och själslig hälsa.
Kurserna är som Q´ero indianerna; lekfulla och skapade med glädje men likväl lika disciplinerade och seriösa för att låta dig bli tränad till en mästare av att styra och söka genom den levande energin.

Enligt Q´erofolkets profetior är människan från väst jordens nästa väktare som kommer att hålla den medicin som vi nästan störtade för 500 år sedan när de spanska konqistadorerna fällde inkariket. Med hjälp av universums support och kraften av en helande tradition av hjärta, lämnar de över sin kunskap till oss i väst. Detta så att vi kan bli väktare av liv och harmonisera människan med jorden, bergen och universum.
Min vision är att träna just dessa shamaner/ paqos som blir nästa generations djupt avancerade och kraftfulla helare. De som vandrar med skönhet och genom balans styr om livet, skapelsen och människans öden.

Dessa kurser kräver ingen förkunskap om energi eller andligt arbete utan kommer att från grunden ge dig den Inka shamanska traditionens karta av djup förståelse och växande. Om du redan har stor erfarenhet av energiarbete och healing kommer du nu i ödmjukhet att upptäcka ett helt nytt sätt att hela, hjälpa, dela och få en större verktygslåda. Denna utbildning kommer att lära dig känna och kommunicera med den levande energin i allt levande runt oss. Varje människa är unik och uppfattar energi på ett unikt sätt genom personliga filter. Du kommer att finna din personliga healingkraft och att genom energi och intuition söka och läsa av energi för att kunna ställa kraftfulla och precisa diagnoser av vad som föregår i klienters liv.

Efter dessa kurser kommer du att besitta förmågan att hela dig själv och i och med det kunskapen att hela andra. Inka shamanernas läror tar dig djupt in i din personliga utveckling och innehåller föreläsningar, praktiska övningar och aktiveringen av ditt andliga jag där du tar emot Indianernas traditionella och uråldriga riter för att stärka och bygga en ny energikropp. 

Kom och ta del av den Inka shamanska vägen genom healing och personutveckling som Inkas indianer lär mig och lämnar efter sig till oss alla i en fantastisk 25–30.000 årig visdom. Vi har nu möjlighet att återigen ta kontroll över våra liv, känslor och det öde vi faktiskt vill skapa. För över 7 år sedan gjorde jag ett val som ger mig möjligheten att idag se världen utifrån ett högre perspektiv istället för genom begränsande tankar och känslomässiga hinder.

Om du fick en chans att välja hur du skulle vilja leva ditt liv, hur skulle du då vakna varje morgon och skapa din dag? Skulle du vilja vandra i samma mönster eller lära dig att finna din inre sanning av rikhet och överflöd?

Medicinhjulet kommer att öppna en ny dörr i ditt liv. En dörr som tar dig bortom de tunga och känslomässiga hinder som håller dig från det liv du vill leva. Hitta det flöde som manifesterar drömmar och det liv vi vill ska skapas här på jorden.

Lärare: Victor Forselius – Hatun Apuchen

Tukuy Sonqoymanta, ”Av hela mitt hjärta”

%d bloggare gillar detta: