Mitt liv idag

[metaslider id=1783]

Att vandra en väg som formas av mina drömmar

Som Shaman/ paqo vet jag hur vi ”drömmer fram världen till manifestation”, och har lärt mig bemästra energi och avsikt som tillsammans skapar vår verklighet.

Jag har nu vandrat den Inka shamanska traditionen i snart 9 år och lärt mig att ömsa mitt förflutna så som ormen ömsar sitt skin. Att omvända mina djupaste sår till kraftkällor och medkänsla.
Genom denna uråldriga tradition ser jag nu hur olika sårade delar inom oss gör oss sårbar för andra människors sårade känslor och historier. Dessa avtryck från det förflutna som lever inom oss håller oss från att vara fullt närvarande i livet. Många påverkas vi av den livlöshet som flödar inom oss av dom delar som vi förlorat i olika situationer genom livet, vackra aspekter och gåvor som vi inte lägre vågar eller kan utrycka genom livet. Detta i sin tur skapar fysisk som psykisk sjukdom i våra liv. Mina bröder och systrar från Anderna har lärt mig hur man tar bort dessa tunga minnen och avtryck inom sig, så att vi inte längre skapar en sårad värld eller faller offer för kraftmissbruk i världen.

Shamanen vandrar med hög integritet; vilket betyder att det inte finns någon skillnad på vem man säger att man är, vad man tänker eller utger sig för att vara. Det handlar om att man vandrar som man talar utan att dölja något då man alltid strävar efter att utrycka sin själs sanning. Likt en fredfull krigare vandrar vi för att lära oss att utöva icke våld, icke rädsla samt icke dömande som låter oss leva och skapa en värld av ömsesidighet, fred och balans.

Jag jobbar nu direkt med Inkas ättlingar Q´ero folket som nu även reser till mig och som jag tar med mig runt om i Sverige för att dela denna fantastiska 10,000 åriga visdom från de heliga bergen i Anderna. De vandrar och assisterar mig vid min sida under de resor som jag håller till Peru och jag assisterar även dem nu i deras egna internationella skola som vi öppnade i Januari, 2014 i Peru. Denna vackra utbildning håller jag även tillsammans med Q´ero shamanerna i Sverige sedan april, 2014. Ni kan läsa mer om denna utbildning under fliken Inca Q´ero/ Serena Anchancho School.

Jag påbörjade min resa genom att utbilda mig inom Alberto Villoldos skola och läror under 4 år med start februari 2009. Under min första kurs träffade jag en kvinna och vän som bjöd hem Q´ero Shamanerna till Holland. Så snart de kom till henne reste jag dit, bodde med dem och var med på deras workshops för att motta healingsessioner och traditionella Initieringar.
Parallellt vid Albertos sida har jag utbildat mig med källan till traditionen vilket lärt mig två olika skolor. Alberto har lärt mig hur energi flödar tillsammans med vår fysiska värld och hjälpt mig att sätta ord på en djup tradition av själ, känsla och mystik. Han har lärt mig att översätta ett andligt språk till en djup förståelse för västerländska hjärnor. Hans läror har hjälpt mig att ömsa ett sårat förflutet av försvagande historier till att kunna vandra i kraft, säkerhet och i skönhet.

Q´ero folket har visat mig hur man vandrar en väg av hjärta, ödmjukhet och oklanderlighet i flöde tillsammans med en andlig värld vid vår sida. Att vandra i närvaro med en fot i en värld av form och fysiska ting och med den andra foten i en värld av själ och ande. De har guidat mig till en djup ömsesidighet med allt levande på jorden och med källan till livskraft i universum. Jag har funnit mitt kall till att vandra vid indianernas sida och fortsätta min utbildning och lära med dem. Jag riktar nu min energi för att låta andra ta del av helande resor och kurser med mig och dessa shamaner. Jag är här för att vandra och dela denna uråldriga energimedicin vidare så att detta sätt att leva i kontakt med universum, skapa ceremoni och healing hålls ren och autentisk. De har hjälpt mig att kliva in i en ny tid med vishet och förståelse om den förestående förändring som just nu sker på jorden.

Vi har nu möjlighet att återigen ta kontroll över våra liv, känslor och det öde vi faktiskt vill skapa. För snart 11 år sedan gjorde jag ett val som ger mig möjligheten att idag se världen utifrån ett högre perspektiv istället för genom begränsande tankar och känslomässiga hinder.

Om du fick en chans att välja hur du skulle vilja leva ditt liv, hur skulle du då vakna varje morgon och skapa din dag? Skulle du vilja vandra i samma mönster som påverkar dig från det föflutna eller lära dig att finna din inre sanning av rikhet och överflöd?

Faktum är att du alltid har möjligheten och valet att förändra ditt liv och din verklighet, frågan är bara.. Vilken väg och verklighet väljer du?

%d bloggare gillar detta: