Reading

[metaslider id=1783]

Att läsa ödets tecken

Som Shaman ser jag att universum talar till oss hela tiden. Att varje människa har en djup relation till livets ande som flödar genom allt levande. Det gör att vi talar till universum genom ett enormt nätverk av levande energi, andar och guider som talar till oss genom skapelsen. Inte bara genom vårt sjätte sinne utan även våra 5 fysiska sinnen som vi har under denna mänskliga upplevelse. Genom en Reading kan jag läsa av din själs resa och kondition tillsammans med vad du kan göra för att förändra de hinder du kanske mött eller möter under livet som dränerar dig på energi.

Genom Reading använder jag mig av 13 heliga stenar från det heliga berget Ausangate i Peru eller så kan jag också använda mig av löv ”traditionellt Cocablad”. Dessa använder jag för att svara på frågor som kan förekomma i våra vardagliga liv. En Reading med mig är uppdelat i tre steg.

 Först berättar ni för mig vilken fråga som ni vill få besvarad. Sedan börjar jag readingen med att jag lyssnar och läser svaret på er fråga genom någon av mina Khuyas/ medicinstenar.Sedan kommer jag använda mig av löven eller de 13 stenarna som jag kastar ut över ett av mina tyger. Ni kommer med en fråga som inte är en ja och nej fråga. Kom med något djupare, tex, varför känner jag som jag gör i mitt förhållande, hur ska jag göra med det som händer i mitt liv just nu, varför känner jag ingen mening i livet etc.I det första kastet av stenarna berättar jag hur ditt liv ser ut idag och vad det är som just nu händer.
 Andra kastet symboliserar vad problemet är och vad det är som orsakar det som hindrar dig. Här hjälper jag dig via healing att skifta detta energi mönster och erbjuder dig att kunna skifta hela perspektivet på frågan och mönstret i ditt liv. Sedan kastar jag stenarna en sista gång för att se hur det ser ut i framtiden nu när du skiftat energin och de tunga energierna som orsakade obalansen i ditt liv.

Sedan väver vi tillsammans en ny förståelse och karta av möjligheter som du kan bära med dig när du åker hem. Här ger jag dig också någon form av övning för att ankra detta nya skift i ditt liv.

%d bloggare gillar detta: