Victor Forselius

Redan som barn har jag känt mig annorlunda, som att en längtan och ett kall av en inre röst har väglett mig. Jag har alltid haft en stor andlig vision och dröm av framtiden och vem jag kommer att bli. En dröm som drivit mig som en styrka genom de svårigheter som jag ibland tycks ha mött under min barndom och resa genom livet.

Under mitt liv har jag varit i djup kontakt med varför jag valde detta liv denna gång och har fördjupat min kontakt med min andliga resa genom djup healing och andlig utveckling.
Redan på förskolan hände det att jag letade upp en pinne, fann den högsta kullen och kallade på vinden för att låta känslan av att vara ett med allt fylla mig.

Ett andligt möte och en glimt av mitt öde

När jag var runt 10 år satt jag en dag ensam i skolbussen på väg hem från skolan med en äldre granne som jag känt under hela mitt liv. Vi satt tysta och ensamma då plötsligt någon vid min sida sa:

– Hej Victor.

Jag såg på min granne och kände inte igen hennes varma leende, ögon eller röst. Hon såg på mig med en kärlek och trygghet som jag inte tidigare sett. Jag svarade

– Hej.

– Hon såg mig i ögonen och sa; Jag heter; I……. Och sa ett namn som uttalades på ett sätt som jag aldrig tidigare hört och som jag idag inte minns.
Hon berättade att hon kom från en annan värld, en värld som jag då inte kände till men var är i kontakt med. Hon berättade att jag idag kanske inte skulle förstå vad hon sa men att jag en dag skulle förstå detta möte.

Hon berättade att jag var utvald till en resa och uppgift under detta liv, att jag idag kanske inte skulle förstå detta men att med tiden skulle min andliga väg uppenbara sig. Att jag skulle återfå kontakten till den värld som hon kom ifrån och där de höll en plats för mig.

Även fast jag kände denna unga kvinna som en äldre barndomsvän och granne var det en helt annan person som pratade med mig genom henne. Jag var lugn och förstod det hon sade. Även när hon pratade om att jag var utvald, sänkte jag bara lugnt mitt huvud och sa naturligt:
– Jag vet. Jag har alltid känt det.

Vårt samtal varade inte så länge men budskapet var klart.
Jag klev av bussen och såg på henne, vi sa hej då och hon åkte vidare. Jag var upprymd av att få klartecken på att det jag alltid känt inom mig var sant.
I flera år efter denna dag träffade jag min granne men det var som att hon inte visste vad som hade hänt den där dagen och dom där minuterna på bussen Sedan den dagen har jag aldrig mött den där kvinnan eller hennes röst som besökte mig från en annan värld men jag har burit med mig hennes ord och idag förstår jag det hon menade.

Jag förstår också att varje människa är utvald och ser mig som en av 7 miljarder människor på jorden. Varken högre eller lägre, att hierarki inte existerar och att hennes ord inte gör mig till något mer speciellt än dig. Jag vet att varje människas resa är en unik resa där vi tillsammans skapar vår värld och möter upplevelser som för oss i kontakt med vår själsliga resa.
Skillnaden är att jag alltid vetat vem jag är i min essens, att kunskapen och känslan varför jag kom till jorden varit intakt sedan den dagen då jag föddes.
Den vetskapen är idag en drivande kraft som för mig i djup kontakt med de stjärnor som min själ kommer ifrån, min andliga väg och mening med livet.
Jag är ingen Jesus, Buddha, inte ens shaman. Jag är Victor Forselius, en del av skapelsen, precis som dig. Och jag vandrar min väg genom den Inka shamanska energimedicinen som paqo då den för mig är en av de äldsta, rena, kärleksfulla och intakta vägarna av andlighet som jag mött.

När jag mötte Q´ero shamanerna fördes jag i kontakt med ett andligt språk som bevarats i över 25,000 år. En visdom jag redan varit i kontakt med sedan så länge jag kan minnas. Värderingar om universum och hur vi vandrar i kontakt med allt levande som jag idag står för i mitt innersta. Jag är nu driven av vision och mina drömmar om en vacker framtid, att vara i service för vårt samhälle, mina medmänniskor, mitt land, jorden, djuren och allt liv på jorden. Jag är driven av min andliga väg och mitt andliga syfte av detta liv och vill hjälpa alla som känner sig kallad att finna samma djupa kontakt och mening med sig själv att just få verktygen till det. Att återigen möta harmoni, ömsesidighet och balans i djup kontakt med universum, naturen och din själs resa på jorden. Jag vet vem jag är; och är redo tillsammans med mina fantastiska assisterande systrar att guida dig till att möta ditt största öde och den resa som kallar dig i detta liv. 

 

%d bloggare gillar detta: